SHINON Машинка за Стрижење


Compare

Погоден за потстрижување коса и брада
Индикаторско светло за полнење
Автономна работа без полнење – 60 мин.
Сигурен квалитет по прифатлива цена
Три млазници: 1мм, 2мм, 3мм
Способност за полнење преку USB
*Достава по карго 130д

439ден