Shower Wow-туширање-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

* Се користи со прицврстување на главата за туширање што веднаш го претвора обичниот туш со виножито – во шарен туш со леснотија.
*Претворете го вашиот туш во шарено доживување со 7 живописни бои на главата за туширање.

289ден