,

SMART-РАНЕЦ со заштита од кражби-нема на залиха


Compare

Ранецот е изработен од високо квалитетен полиестер и содржи многу скриени прегради односно има  паметно скалдирање.Ранецот нуди целосна заштита од евентуална кражба  патентите за отворање се целосно сокриени и заштитени, така што се елиминира шансата за негово отворање додека се движите.. Во вантрешноста постојат  многу прегради во кои, меѓудругото, можете да сместите лаптоп од 14 инчи, таблет до 9 инчи и многу други работи. Исто така  ранецот содржи и USB приклучок за полнење на вашите уреди.

Димензии:45см*30см*16см

650ден