-17%
,

Tв Комода Алдеа


Compare

Tв Комода Алдеа

Македонско производство

Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка
Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел е едноставен и брз за склопување
Доставата е за околу 5-10 работни дена од денот на нарачката!

димензии 135см/42см/30см

3,490ден 4,189ден