-14%
, ,

Tв Комода Бетета


Compare

Tв Комода Бетета

Македонско производство

Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка
Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел е едноставен и брз за склопување
Доставата е за околу 5-10 работни дена од денот на нарачката!

димензии 150см/40см/36,8см

4,290ден 4,999ден