-17%

Tв Комода Лнгона


Compare

Tв Комода Лнгона

Македонско производство

Изработена од висококвалитетна оплеменета иверка
Монтажа: принцип „скопи сам“ – нашиот мебел е едноставен и брз за склопување
Доставата е за околу 5-10 работни дена од денот на нарачката!

димензии 120см/45см/30см

2,490ден 2,999ден