Touch Lamp Portable Bluetooth Speaker-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare

Touch Lamp Portable Bluetooth Speaker

модел 2101 р3

-разнобојни светла со три нивоа на светлина

се менуваат со допир на горниот дел од звучникот

-со задржување на моде -копчето се променува светлото во 7 различни бои

-динамичноста на светлото зависи од јачината на музиката

 

469ден