WALL CLIMBER анти-гравитациски автомобил 2201 A4-НЕМА НА ЗАЛИХА


Compare
WALL CLIMBER анти-гравитациски автомобил
Модерен автомобил за качување по ѕид со дизајн на спортски автомобил од висока класа.
Останаете во неверување како лесно може да се движи по вашите ѕидови и тавани.
Ова дефинитивно ќе биде најдобриот подарок што децата го добиваат на родендени, празници

799ден